Friday, March 23, 2012


Selge lõhesupp 4-le

2 suuremat porgandit
rohelisi ube
3 suuremat või neli väiksemat kartulit
500 g lõhefileed (sobib ka lõhe supikogu)
4 keedetud muna
2 kalapuljongikuubikut
1 l vett
soola, pipart

Lase vesi keema ja maitsesta puljongikuubikutega. Pane keevasse vette tükeldatud porgand ja keeda ca 10 minutit. Seejärel lisa oad ja kartul ning keeda kuni köögivili on pehme. Viimase asjana lisa tükeldatud lõhefilee ja lase supil uuesti keema tõusta. Vajadusel võib lisaks puljongikuubikutele kasutada maitsestamiseks ka soola ja pipart. Serveerida koos keedetud muna sektoriga ja värske sibula ja/või tilliga. Suppi võib teha ka külmutatud köögiviljasegust mida leiab poest suures valikus.

No comments:

Post a Comment