Monday, November 1, 2010


Suurepärane toit päeva alustamiseks. Tursamaksa ja munaga võileivad on toitvad ning sobivad hästi hommikupudru või supi kõrvale ja miks mitte ka toitvaks vahepalaks.

Leivakate tursamaksa ja munaga
1 karp tursamaksakonservi (250 g)
4 muna

Sidunipipart

Keeda munasid 10 minutit, jahuta ja eemalda koor. Seejärel haki munad ja tursamaks kahvliga ühtlaseks massiks ja lisa vastavalt oma maitsele sidrunipipart. Serveerimiseks sobib hästi rukkileib koos lehtsalati ja värske tomati viiludega.

Tursamaks on äärmiselt rikas omega-3 rasvhapete poolest, mis vähendavad aju- ja südamerabanduste ning vähi riski. Viimased uuringud on näidanud, et regulaarne tursamaksaõli tarvitamine võib vähendada depressiooni riski kuni 30%.


No comments:

Post a Comment