Sunday, October 24, 2010



Minu blogi esimene retsept pärineb tegelikult juba südasuvest, mil tegin seda emale sünnipäevaks. Kuna salat tuli mõnusalt mahlane ja kerge sai seda suve jooksul korduvalt tehtud. Sünnipäevahommikul serveerisin laua meie maja terassile ja juurde pakkusin värsket apelsinimahla.


Kerge suvesalat

4-le inimesele

Suurem kimp jääsalatit
2 suurt tomatit
1 väike kurk või pool suurt kurki
vastavalt soovile arbuusi
300 g kanafileed
1 pakk mozzarella juustu (umbes 100 g)
Maitsestamiseks oliiviõli ja Santa Maria salatimaitseainet

Võta jääsalat ja rebi näppude vahel väiksemateks tükkideks. Lõigu juurde tomat, kurk ja arbuus. Pruunista kanafilee ja lisa eelnevatele komponentidele. Kana maitsestamiseks sobivad kõige paremini sool ja karri maitseaine. Vahetult enne serveerimist tõsta salatile ka viilutatud mozzarella. Kalla salat üle oliiviõliga ja maitsesta salatimaitseainega. Mmmm kui maitsev....

No comments:

Post a Comment